CRUCISATOR

369,00 RON
cu TVA

Amiralul flotei va efectua atacuri asupra celorlalte nave. Comanda si cucereste! Te afli la bordul unui crucisator si trebuie sa bombardezi toata flota de submarine a inamicului din Oceanul Atlantic. Lanseaza bombele cu precizie si incearca sa nu le irosesti. Pentru fiecare submarin scufundat vei primi felicitari de la superiori. Fereste-te de torpilele lansate de inamici si castiga razboiul!

Cantitate:

: M38-B0126

Set de constructie Sluban – Crucisator

Aventureaza-te in apele involburate ale oceanului intr-o misiune speciala la bordul crucisatorului! Submarinele inamicilor se afla la mare adancime sub apa, iar tu alaturi de ceilalti sapte militari marini va trebui sa le distrugi. Crucisatorul este o nava militara echipata cu un arsenal impresionant de arme. Foloseste tunurile de apa si tinteste la mare adancime, comunica stadiul misiunii la baza prin turnul de control si foloseste reflectoarele pe timp de noapte. In caz de atac aerian foloseste cele doua rachete si trage in avionele inamice.

Amiralul va pune in aplicare cea mai buna strategie pentru anihilarea inamicilor. El se va folosi de intreg armamentul cu care este echipat crucisatorul, iar militarii marini vor pune in aplicare ordinele sale, fiind pregatiti oricand sa se apere cu mitralierele. Intreg echipajul de aparare este dotat cu veste de salvare, iar barcile pot fi recuperate in orice moment din apele nelinistite ale oceanului. Crucisatorul este foarte puternic si rezistent, victoria fiind garantata. Fiecare confruntare castigata este un pas inainte spre castigarea razboiului.

Te provocam sa construiesti crucisatorul si sa patrunzi in impresionanta lume a confruntarilor militare pe apa.

Setul Crucisator face parte din colectia Sluban Army si contine 577 piese.

Recomandat copiilor cu varsta peste 6 ani.

AVERTISMENT! Setul contine piese mici ce pot fi inghitite de copii, nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

M38-B0126
5 Produse

Fisa cu date

Varsta minima
+6
Nr. piese
577
Nr. de figurine
7
Dimensiune cutie
64*47.5*9 cm
Pachet
Cutie carton

Manual de instructiuni

No customer reviews for the moment.

Contact rapid
Telefon: 0760 689 240
Meniu
Inchide
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide