DISTRUGATOR

299,00 RON
cu TVA
: Nu sunt suficiente produse in stoc

Foloseste aceasta nava pentru a avea control asupra inamicului! Nava de razboi este destinata indeplinirii misiunilor pe timp de pace , in situatii de criza si de razboi. Poate cauta si lovii submarinele si navele de suprafata.

Cantitate:

: M38-B0125

Set de constructie Sluban – Distrugator

Distrugatorul este o nava militara pe care o poti folosi in aparare sau in atac, in confruntarile pe apa sau in aer. Te vei intreba cum se poate ca o nava sa poata participa la confruntari aeriene. Distrugatorul este capabil sa faca acest lucru datorita armanentului performant cu care este dotat si cu care poate distruge avioanele inamice aflate la distante foarte mari in aer. Cele doua tunuri vor nimeri fara ezitare aeronavele inamicilor.

Cei sase soldati militari aflati la bordul distrugatorului au la dispozitie armament puternic si pentru luptele pe sau sub apa. Tunurile aflate la ambele capete ale distrugatorului sunt capabile sa nimereasca submarinele inamice aflate la mare adancime sub apa.

Distrugatorul este o nava compacta, se poate deplasa repede si are dispozitivele necesare pentru a tracta barca de salvare.

Setul Distrugator face parte din colectia Sluban Army si contine 461 piese.

Recomandat copiilor cu varsta peste 6 ani.

AVERTISMENT! Setul contine piese mici ce pot fi inghitite de copii, nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

M38-B0125

Fisa cu date

Varsta minima
+6
Nr. piese
461
Nr. de figurine
6
Dimensiune cutie
57*38*9 cm
Pachet
Cutie carton

Manual de instructiuni

No customer reviews for the moment.

Contact rapid
Telefon: 0760 689 240
Meniu
Inchide
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide