Black Friday

( 0 Reviews )
114,90 RON

Tobogan cu scarita si extensie, 135cm,verde

( 0 Reviews )
114,90 RON

Tobogan cu scarita si extensie, 135cm, galben

( 0 Reviews )
79,00 RON

Balansoar copii, Melc Galben                     

( 0 Reviews )
79,00 RON

Balansoar copii, Melc Verde                     

( 0 Reviews )
289,00 RON

Este cel mai mare set din categoria aviatie.Setul include un avion de pasageri, un turn de control si un aeroport.

( 0 Reviews )
269,00 RON

Inainte si chiar in timpul cursei masinile sunt ingrijite la acest garaj standard. Un sofer bun impreuna cu o masina buna nu poate castiga o cursa fara o echipa de garaj buna!

( 0 Reviews )
369,00 RON

Amiralul flotei va efectua atacuri asupra celorlalte nave. Comanda si cucereste! Te afli la bordul unui crucisator si trebuie sa bombardezi toata flota de submarine a inamicului din Oceanul Atlantic. Lanseaza bombele cu precizie si incearca sa nu le irosesti. Pentru fiecare submarin scufundat vei primi felicitari de la superiori. Fereste-te de torpilele lansate de inamici si castiga razboiul!

( 0 Reviews )
269,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Ce poate fi mai minunat decat sa te distrezi cu prietenii in vila ta de lux. Asteapta-i la scara pe cei care sosesc cu masina, cu bicicleta sau cu skatebord-ul. Vila este inconjurata de flori, verdeata, copaci si ai chiar si un caine. La etaj te asteapta o terasa, la care ajungi pe scara interioara. Vila are si un horn pe care iese fumul!

( 0 Reviews )
89,00 RON

In timp ce Gladia sustinea expansiunea spatiala a pamantenilor, Amadiro si majoritatea spatienilor ii considera pe acestia barbari si vor sa ii vada distrusi. El injecteaza cu serul razbunarii toti robotii pozitronici ai Gladiei si se asteapta sa o raneasca.

( 0 Reviews )
149,00 RON

Ia-ti prietenii si hai la scoala cu autobuzul de scoala Sluban. Luati loc pe scaune si aveti incredere in sofer, el stie sa va conduca. Autobuzul este galben, are lumini si centuri de siguranta.

( 0 Reviews )
129,00 RON

Vino in minunata lume a pieselor de constructie Sluban. Cu aceste piese poti construi ce doresti tu: mai multi prieteni, masinute, copacei si chiar si o casa! Ia-ti prietenii si construieste cat mai multe piese, trebuie doar sa aveti imaginatie!

( 0 Reviews )
129,00 RON

Vino in minunata lume a pieselor de constructie Sluban. Cu aceste piese poti construi ce doresti tu: mai multi prieteni, masinute, copacei si chiar si o casa! Cheama-ti prietenele si construieste cat mai multe piese, trebuie doar sa aveti imaginatie!

Contact rapid
Telefon: 0760 689 240
Meniu
Inchide
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide